Artistiek Team

2014 portrait beard BWKim-Jomi Fischer is geboren in Utrecht op 21 juli 1985, in een familie van straatartiesten. Als kind kwam hij veel in aanraking met acrobatiek, wat nu nog steeds veel invloed heeft op zijn werk.

Kim studeerde in 2007 af aan de Rotterdamse dansacademie Codarts, waarna hij in Nederland als freelance danser werkte voor choreografen als Ann van den Broek, André Gingras, Liat Waysbort, Loic Perela en Suzy Blok. In 2011 verhuisde hij naar Londen om voor DV8 Physical Theatre te werken  in de productie ‘Can we talk about this?’.

Nu Kim weer terug is in Nederland, werkt hij veel samen met Erik Kaiel, aan wiens producties hij al sinds 2004 meedoet. In Kim’s huidige werk zie je veel contactimprovisatie, voorstellingen op locatie en een fysieke mix van verschillende dansstijlen.

 

Jasper Dzuki Jelen is na zijn afstuderen aan Codarts begonnen bij Arch8. Hij choreografeert regelmatig zijn eigen werk. Daarnaast heeft hij ook gewerkt bij de Nederlandse Opera, Jose Navas en Slagwerk Den Haag.

untitled

Ryan Djojokarso is geboren in Paramaribo en wil al vanaf zijn 20e danser worden. Hij studeerde aan Codarts en heeft gewerkt met Sassan Saghar Yaghmai, Itzik Galili, Arno Schuitemaker, Karen Levi, Liat waysbort en Tabea Martin. Hij begon bij Arch8 in de lente van 2010 en heeft meegewerkt bij het maakproces van Tetris en O Snap

1Heleen van Gigch heeft gestudeerd aan Codarts en heeft sindsdien altijd gedanst en gechoreografeerd bij Arch8. Ook heeft ze gedanst bij Station Zuid, Noord Nederlands Dans, Dansateliers en Random Collision.